Malin Lundmark, usk i nattpatrullen, har valt 24:7

Här berättar Malin Lundmark med egna ord varför det är viktigt att engagera sig och varför hon och flera andra undersköterskor valt att komma med i Folkrörelsen 24:7

”24:7 är ett relativt nytt parti i varberg som engagerar sig i vanliga människors hjärtefrågor. Ett parti som vill att folket ska få vara med och bestämma i politiken.

För någon vecka sedan fick jag till mig att varbergs kommun ännu en gång ska hyvla på vård och omsorg, försämra våra arbetsvillkor. En kommun som gått över 400 miljoner plus förra året! Det va droppen för mig.

Besparing och effektivisering inom vård och skola måste stoppas. Klyftan mellan rika och fattiga ökar för varje år. Det går inte längre. Hela vårat välfärdssamhälle har systematiskt avvecklats i årtionden.

Välfärden för dom som byggt vårt land måste återupprättas.
Det måste satsas mer på barn, unga och utsatta.
Den senaste tiden har jag förstått att vi är STARKA tillsammans. Folk som går ihop i en och samma mening. Då är vi starka och motståndskraftiga. Även vi dödliga kan va med och påverka. Ju fler vi blir desto större chans blir de att VI får va med i t ex fullmäktige och nämnder och påverka vår stad. VI vill göra samhället delaktiga, vad är dina hjärtefrågor?
”Politiker håller aldrig va dom lovordar, de ska låta så bra för att man ska rösta på dom” den synen har jag alltid haft. Är det så de ska få fortgå?

Jag har hittat ett parti för oss vanliga dödliga människor som jag verkligen tror på.
Nu är det dags att vi går eniga i frågor som rör vår framtid och välfärd, gammal som ung!
Engagemang och kämpaglöd kommer löna sig 👌”

Dela till vänner !