Elitpartierna känner sig hotade av 24:7

Elitpartierna går till hånfull attack mot 24:7 på de orter vi nu etablerar oss på. Hittills ett 15-tal orter i Sverige.
Nu senast i Varberg där den styrande alliansen gått till hårda och hånfulla angrepp mot 24:7. Men rapporter visar att många i staden på västkusten uppskattar 24:7`s arbete för pensionärernas villkor, likväl som kampen mot de ständiga privatiseringarna som gör oss alla en bit fattigare, och där demokratin får sita på läktaren medan höga politiker och tjänstemän blir alltmer diktatoriska.

Lutz Kremers (som inte är med i 24:7) insändare är ett bra exempel på att folk börjar tröttna på elitens fasoner.

– Vårt budskap är ju att det får vara slut på nedskärningar för vanligt folk, och i det budskapet ligger också en uppmaning till människorna att aktivera sig för sina intressen, säger 24:7´s ordförande Bengt Johansson och fortsätter:

– Det är hela den politiska skalan, från Vänsterpartiet till de rena högerpartierna som inte tål att det börjar växa fram en ny nationell folkrörelse för verklig demokrati och trygghet, konsekvent emot den välfärdsslakt som hotar människorna i samhället.
Men en sak är klar; 24:7 är här för att stanna. Vi backar inte en millimeter på kraven om stopp för välfärdsslakten. Det är dags att sätta eliten på plats, avslutar Bengt Johansson.

Dela till vänner !